Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hoitajakirja

hoitajien oma asiointikirja

Hoitajakirja on tarkoitettu vain hoitajille ja heidän asioilleen kuten ilmoituksille ja kysymyksille, jotta tavallinen vieraskirja ei tukkeutuisi niistä. Tänne kuuluvat siis kilpailuihin ja tapahtumiin osallistumiset, ostokset, adoptio- ja vaihtopyynnöt, hoitajien kysymykset, pokémoneihin liittyvät asiat kuten uuden pokémonin tietojen lisääminen, lomailupyynnöt ja kaikki muu mahdollinen.

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Uskissim
Kotisivut: http://uskissimspokemon.blogspot.fi/

28.12.2018 21:04
Uusi tarina "Kuinka leiri pystytetään" on nyt julkaistu!

Muistattehan vastata ensin edelliseen tarinaan "Kahvilakommellus 2/2" :)

Nimi: Cozminen

08.12.2018 02:59
Helou~ vihdoin sain shroomishin tiedot raapustettua ylös. :D

Nimi: Amazonite, “Ama”

Sukupuoli: Naaras (jotenki selkeempää et koko porukka naarait :D Cel tosin on legu ja sukupuoleton mut feminiinine nimi ja jeps)

Luonne: Amalla on rohkeutta vaikka muille jakaa, ja se uhoaa kaikelle ja kaikille (mieluiten itseään isommille) jos siltä tuntuu. Ihan täysin uhkarohkea se ei ole, vaikka esitteleekin mielellään kuinka kova tyyppi onkaan. Ihan kaikkia, esimerkiksi “pienempiään” se ei kovistele ainakaan kovin mieluusti. Sillä on myös vahva oikeudentaju, eikä se tunnu luovuttavan millään jos johonkin paneutuu kunnolla.

Sienipokemon on ylpeä maantietämyksestään sekä kasvien tunnistuksesta, vaikka se ei pidä siitä kovaa ääntä. Useimmiten se nolostuu sisäisesti, jos sitä kehutaan ja koviksen kuori sulaa muutamaksi sekunniksi jos hyvin käy.

Se ei tunnu pitävän ihmisistä syystä tai toisesta. Harvemmin se pakenee sellaisen lähelle jouduttuaan, mutta pitää sopivan hajuraon jonka päästä voi heitellä solvauksia.
Amazonite kutsuu itseään (siskonsa lisäksi) Jubilifen Vihreäksi välähdykseksi, koska se on hieno ja siisti nimi.

---------------

Tän lisäksi sienipokel vois antaa Miracle Seedin ja Rocky Helmetin tuolta tavaroista, sekä 3 kpl Rare Candyjä kiitosh~
Rare Candy Pouch Celille, toivottavast maha ei mee sekasin tost karkkimääräst. :D
Sekä Vegan Everstone pois. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nimi: Colt

08.12.2018 01:12
Jatkona edelliseen viestiini; voisin pitää Arsenykin silti kakkoshahmona, sillä saan varmasti jonkun idean hänenkin kohtalonsa suhteen. Tuntuisi pahalta heittää hyvä hahmokaarti hukkaan, mutta tällä hetkellä minulla on paljon suurempi inspiraatio tämän uuden hahmon tarinaan D:

Tahtoisin siis uuden hahmoni ehdottomasti "ykkös"hahmoksi :D. Pahoittelut mahdollisesti sekavasta viestistä, vähän väsyttää XD

Nimi: Colt

06.12.2018 18:56
Arsenykin tarina on totaalisen jumissa, tuntuu, että olen sotkenut siihen liikaa hahmoja ja juonenraakileita kerralla :D. Kysymykseni onkin siis se, onko alusta aloittaminen (luultavasti uuden hahmon kanssa) mahdollista? Mulla on ollut jo pidemmän aikaan valmis hahmoidea, jota varten on jopa melko selkeälinjainen ja ei-sekava juoni :D

Nimi: Sarika

01.12.2018 22:07
Minä avaisin ensimmäisen joulukalenterin luukun :)

Nimi: Sarika

26.11.2018 13:56
Loput Punapihka ostokset:

Litwick-kynttilät x 2 = 2 lehteä
Roikkuva Spinarak = 2 lehteä
Musta viitta = 3 lehteä
Dominomaski = 3 lehteä

Eli niihin menisi kaikki loput 10 ruskanlehteä

Nimi: Windy

24.11.2018 16:10
Litleon tiedot ^^

Nimi: Davy
Bio: Erikoisväritteistä tulityypin Pokémonia voisi helposti luulla itsevarmaksi ja koppavaksi, mutta Davy on kokolailla kaikkea muuta. Litleo on arka ja epävarma itsestään poikkeuksellisen värityksensä takia, ja se onkin jatkuvassa vaarassa jäädä rohkeampien ja äänekkäämpien jalkoihin. Pohjimmiltaan Davy on optimistinen luonne - otuksen elinolot eivät vain ole tähän asti olleet parhaat mahdolliset. Litleon muut luonteenpiirteet jäävät helposti piiloon sen epävarmuuden alle, mutta olento on myös kohtelias ja hyväntahtoinen, ja kaikesta huolimatta varsin nokkela sekä nopea oppimaan.
Davy syntyi pentueeseensa ainoana erikoisväritteisenä poikasena, ja raukka päätyikin varsin nopeasti salametsästäjien käsiin. Menneisyytensä takia Davy esimerkiksi säikkyy helposti (ja varsinkin) kovia ääniä. Kolikon kääntöpuolena Litleo on arkuutensa ansiosta todella tarkkaavainen ja nopea reagoimaan uusiin ärsykkeisiin ja tilanteisiin, mikä puolestaan on korvaamaton apu ottelukentällä.

Nimi: Kuutamo

17.11.2018 21:29
Ostoksille :3

Sheen Spray, 25kk
Ompelurasia, 30kk
Berry Pot, 70kk
Marjakori, 25kk
Mustat aurinkolasit, 10kk
Huivi, 15kk

Yhteensä 175kk

Nimi: Sarika
Kotisivut: http://kuunlilja.net/sarika/tarina3.html

11.11.2018 22:46
Uusi tarina.

Solanassa on marjapuita, mutta marjat jääneet vissiin vahingossa merkkaamatta? Ne voisivat minua kiinnostaa, kun seuraavaksi olen sinne suunnistamassa. Ja seuraavassa tarinassa aloittaisin Tulisielun jälkikasvu -tehtävän.

Nimi: Cyrene

10.11.2018 22:50
Punapihkasta löytyi iso määrä houkuttelevaa tavaraa, nyt törsäilen ruskan lehtiä näihin:

Musta viitta 3 lehteä
Noidan hattu 3 lehteä
Merirosvon sapeli 2 lehteä
Seittidonitsi 5 lehteä
Litwick-kynttilät 1 lehti

Eli kaikki 14 lehteä tuli käytettyä! Sitten vielä halloween-maalaus, johon meni vähän hermo XD ... Ei väliä mitä valuuttaa kuvasta päätätte antaa, tämähän on auttamatta myöhässä tapahtumaa ajatellen! Postaan nyt kuitenkin.

http://i1010.photobucket.com/albums/af225/sciseaupics/spo opypainting.png

Kuvassa Nino ja Vivica tutkivat shuppettien käyttäytymistä tyypillisessä elinympäristössä, hehee :3

Gardenia © Rosa & Sono, 2018 | v. 2.0 - Horizon  | Pokémon © S. Tajiri | Nintendo | GAME FREAK Inc.
©2019 Gᴀʀᴅᴇɴɪᴀ - suntuubi.com