Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittymiskirja

liittymislomake

takaisin liittymisosioon!

Edessäsi on enää liittymislomakkeen täyttö! Lue ja kirjoita kaikki kohdat huolella.
Muistathan tarkistaa hoitajat-listasta onko vapaita paikkoja vielä jäljellä! Jos kaikki paikat ovat täynnä, voit kysyä ylläpidolta onko lisäpaikan saaminen mahdollista. Jää toki vierailemaan sivuille ja tutustumaan paikkoihin, sillä uusia hoitajapaikkoja saattaa vapautua!
 

Kopioi alla olevaan vieraskirjaan seuraava lomake:

Jokainen uusi tai uudelleen aloittava hoitaja saa tullessaan aloituspaketin, joka koostuu 100 kultakolikosta, Hohkan alueen kartasta, Pokédexistä sekä yhdestä Rare Candystä!

 

TIETOA SINUSTA

- Nimimerkki, nimimerkit:
- Kuinka usen pystyt kirjoittamaan tarinoita? Oletko normaalin vai hitaamman tahdin kirjoittelija?:
- Kerro itsestäsi hieman:
- Vaikeustaso jolla hoidat: (helppo, keskitaso, vaikea)

 

HAHMOSI TIEDOT

- Hahmon nimi (voi olla useampikin):
- Ikä, syntymäpäivä ja sukupuoli:
- Hahmon motto (vapaavalintainen):
- Ammatti/ammatit (min 1, max 2):
- Biografia, luonne, hahmon historiaa, ulkonäkö:
- Hoitotapa: Gardenian tarinakirja vaiko oma hoitosivu?:
- Hahmokuva: (liitä kuvan url-osoite - voidaan lisätä myöhemminkin!):
- Aloituskaupunki/paikka:

 

ALOITUSPOKÉMONIN TIEDOT

- Pokemonisi laji: (ks. lista edellisesltä sivulta - adoptointi on myös mahdollista!):
- Sukupuoli:
- Pokemonisi lempinimi:
- Biografia, luonne, historia, muuta:
- Satunnainen numero (0-100):

 

LOPUKSI (vapaaehtoinen)

- Jotakin muuta, mitä?:
- Erityistoivomuksia:
- Viestiä ylläpidolle:

- Kysyttävää tai kommenttia?:

 

jälkisanat

Ihana kuulla että olet kiinnostunut Gardeniaan liittymisestä! Jos lomakkeesi on kunnossa ja ensimmäinen tarina tullut, lisätään sinut hoitajaksi!

Kun olet jättänyt liittymislomakkeen, kerro tästä vielä vieraskirjan puolella niin muistamme varmasti tarkistaa sen. Jos jokin on pielessä lomakkeessasi, saat tästä tiedon viestisi vastauksessa. Tällöin voit täydentää puuttelliset tiedot ja lähettää lomakkeen uudelleen.
 

Ylläpito toivottaa sinut lämpimästi mukaan Gardeniaan!
 

 1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Windy

30.11.2019 18:26
Noniin minä täällä taas uuden hahmon kanssa :D

Nimimerkki: Windy
Hitaan vai normaalin tahdin hoitaja?: hidas, ainakin joka toinen kuukausi pitäis saada tarina ulos
Vaikeustaso: helppo


Hahmon nimi (voi olla useampikin): Nadja ”Nox” Rowland
Ikä, syntymäpäivä ja sukupuoli: 20, 23.8., nainen
Hahmon motto (vapaavalintainen): -
Ammatti/ammatit (min 1, max 2): rikollinen

Biografia, luonne, hahmon historiaa, ulkonäkö:

Ensisilmäyksellä hyväntuulinen ja sanavalmis Nadja on kiinnostunut kaikesta ja kaikista niin hyvässä kuin pahassakin – oikeastaan häntä on helpointa kuvailla luvattoman uteliaaksi. Nainen ei ymmärrä, ettei nenää tarvitse aina olla tunkemassa joka paikkaan, joten hänelle sattuu ja tapahtuu usein. Brunette on myös varsin äkkipikainen eikä ikuisena optimistina jaksa miettiä tekojensa seurauksia kovin pitkälle, mutta ainakin hän osaa elää hetkessä. Naisenalku nauttii haasteista ja ajattelee mieluusti omilla aivoillaan, joskin hänen tekemisiään varjostaa jatkuva tarve saada hyväksyntää ympärillään olevilta. Kenties tästä johtuen hän tuntee olonsa usein riittämättömäksi.

Naisella on tapana suhtautua muihin ihmisiin varsin mustavalkoisella tavalla. Toisille hän on yltiöpäisen lojaali, toisia kohtaan taas vahingoniloinen ja jopa säälimätön. Tätä piirrettä voi kuitenkin olla hankala huomata hymyilevien kasvojen ja tarttuvan naurun alta. Ehkä joku sitten voisi sanoa brunettea manipuloivaksikin, vaikka Nadja itse ei koekaan sopivansa tällaisten syytösten kohteeksi.

Nadja syntyi ja kasvoi Hohkan Shalourissa. Naisen vanhemmat ovat edelleen työnsä perässä runsaasti matkustavia taiteilijoita, joten Nadja vietti nuoruudessaan paljon aikaa vailla aikuisten valvontaa. Hän nukkui öitä usein ystävien ja sukulaisten sohvilla, joskus kaukanakin Shalourista. Näin ei ollut niinkään siksi, että tyttö olisi pitänyt kotiolojaan kurjina, vaan siksi, että hän pitkästyi helposti yksikseen. Brunette kuitenkin kävi koulunsa, opetteli huolehtimaan itsestään ja muutti täysi-ikäistyttyään Wisteriaan. Pian Nadja kuitenkin huomasi, ettei juuri viihtynyt paikoillaan, ja nainen onkin siitä lähtien asustellut lyhyitä aikoja milloin missäkin, palaten aina välillä myös kotikaupunkiinsa. Jossain vaiheessa Nadjan matkaan tarttui jopa pikkuinen Pansear, joka on nähtävästi tullut hänen elämäänsä jäädäkseen.

Ulkonäöltään Nadja on noin 165cm pitkä, normaalivartaloinen mutta melko pienikokoinen nuori nainen. Hänellä on ruskeat, kiharat hiukset ja kirkkaat siniset silmät. Nadja pukeutuu hyvin pitkälti siihen, mikä hänestä tuntuu mukavimmalta päällä - usein vaatteet ovat melko väljiä. Väreillä ei juuri tunnu olevan hänelle merkitystä.


Hoitotapa: Gardenian tarinakirja vaiko oma hoitosivu?: tarinakirja nyt ainakin toistaiseksi, en oo vielä päättänyt yritänkö väsätä Windbreakin tilalle jotain :D
Hahmokuva: (liitä kuvan url-osoite - voidaan lisätä myöhemminkin!): tulee myöhemmin
Aloituskaupunki/paikka: VerdanturfPokemonisi laji: Pansear
Sukupuoli: uros
Pokemonisi lempinimi: Melchor, ”Mel”

Biografia, luonne, historia, muuta:

Mel on sanalla sanoen innokas. Tämä pieni ikiliikkuja kaipaa jatkuvasti jotakin tekemistä, ja sitä se myös tarvittaessa keksii. Pansear on miellyttämishaluinen, mutta toisin kuin ihmisystävällään, tuliapinan omanarvontunto ei riipu yksinomaan siitä, mitä muut siitä ajattelevat. Vilkkaan kuoren alla Mel on itse asiassa huomattavan tasapainoinen Pokémon, joka on mieluusti muiden tukena ja kuuntelee aina, jos jollain on jotakin sanottavaa. Vastavuoroisesti Mel on itse melko luottavainen, mikä tuottaa sille joskus hankaluuksia. Apina osaa kuitenkin pitää tunteensa kontrollissa, joten se ei yleensä tipu kovin korkealta.


Pansear ehti viettää valtaosan elämästään Hearthomessa, kunnes päätyi muutaman sattuman kautta Nadjan mukaan. Otus on selvästi kaupunkisielu, mutta se nauttii myös matkustelusta ainakin silloin, kun seuraavaan kaupunkiin ei ole liian pitkä matka. Melillä ei ole tietoa perheestään, mutta sen on aina ollut helppo sopeutua kaupunkien pokémonyhdyskuntiin. Yleisesti ottaen tuliapinasta on helppo pitää, paitsi tietysti siinä tapauksessa, että pitää taipumusta rikollisuuteen luotaantyöntävänä piirteenä.

Satunnainen numero (0-100): jos tän nyt vielä saa laittaa niin 73 :D

Nimi: Athene

17.10.2019 15:29
//Tossa on yksi virhe, siinä missä lukee Hazel pitäisi lukea Melissa, sori

Vastaus:

Eipä mitään, semmosta sattuu! c:

Rosa & Sono 6.11.2019

Nimi: Athene

17.10.2019 15:25
TIETOA SINUSTA

- Nimimerkki, nimimerkit: Athene
- Kuinka usen pystyt kirjoittamaan tarinoita? Oletko normaalin vai hitaamman tahdin kirjoittelija?: Olen nopea kirjoittaja mutta pidän silti huolen että tarinat pysyvät lukukelpoisina ja pidän huolen myös että julkaisunopeus on inhimmillinen jotta kaikki ehditään lukea ilman stressiä.
- Kerro itsestäsi hieman: Olen 20-vuotias nainen joka rakastaa kirjoittamista ja runoutta yms. Olen hassun hauska tyyppi joka omaa ääliömäisen huumorin.
- Vaikeustaso jolla hoidat: keskitaso


HAHMOSI TIEDOT

- Hahmon nimi (voi olla useampikin): Emily Campbell
- Ikä, syntymäpäivä ja sukupuoli: 20v, 24.08., nainen
- Hahmon motto (vapaavalintainen): -
- Ammatti/ammatit (min 1, max 2): vaeltaja
- Biografia, luonne, hahmon historiaa, ulkonäkö:
Emily on tyttö jonka suku on täynnä salaisuuksia. Emily on tyttö joka joutui varhain oppimaan että edes omiinsa ei voi aina turvautua. Jokaisessa kylässä ja kaupungissa on se outo tyyppi joka vaikuttaa eristäytyneeltä ja ilmeettömältä. Sellainen on myös Emily Campbell. Hän ei aina ollut eristäytynyt. Se alkoi vasta silloin kun hänen rakastamansa Hazel kuoli. Emily itkee itsekseen salaa kaikilta muilta. Hän salaa tunteensa ja surullisuutensa sillä ajattelee tunteiden näyttämisen olevan heikkoutta. Emily on niin epäluuloinen uusia tuttavuuksia kohtaan että sitä voisi lähes tulkita vainoharhaisuudeksi. Kun kuitenkin katsoo pintaa syvemmälle ei ole mikään ihme miksi Emily on sellainen kuin on.
Tytön äiti katosi jälkiä jättämättä keskellä epäilyttävää kuviota tytön ollessa 7-vuotias. Yksityisetsivänä työskentelevä isä linnoittautui työhuoneeseensa eikä Emily nähnyt sen jälkeen isästä vilaustakaan. Isän äiti eli Emilyn mummo kasvatti tytön. Mummo vaikutti aina ahdistuneelta ja surulliselta. Ei mikään ihme kun oma poika oli linnoittautunut huoneeseen. Mummo kuoli sydänkohtaukseen Emilyn ollessa 19-vuotias. Isä katosi jälkiä jättämättä - kuten äitikin oli kadonnut - vain alle puoli vuotta mummon kuoleman jälkeen. Emily lähti matkaamaan lähinnä siksi että hän haluaa selvittää totuuden kadonneesta perheestään sekä Melissan epämääräisestä kuolemasta. Melissa Cooper oli Emilyn paras ystävä ja rakastettu. Melissa oli ainoa iloa tuottava asia Emilyn elämässä. Sitten Melissa kuoli hämärällä tavalla joka kaikesta epämääräisyydestään huolimatta tulkittiin poliisissa itsemurhaksi. Emily kuitenkin uskoo Melissan joutuneen murhatuksi sillä selkeästi pelännyt jotakin. Oudointa on että Melissan ruumista ei löydetty. Emily jahtaa totuutta eikä aio luovuttaa ennen kuin hän saa sen kiinni.
- Hoitotapa: Hoitosivu nimeltään The Dream Things ( osoite: https://kauniissaunessa.blogspot.com/ )
- Hahmokuva: (itse piirretty)
https://1.bp.blogspot.com/-Ic7DHh33SJA/Xagt17eK2OI/AAAAAAAAAM o/Wv7pwysBwkwDPvCqQXBZ9314OuQFvzwMgCNcBGAsYHQ/s640/20191016_185735378_iOS.p ng
- Aloituskaupunki/paikka: Hearthome


ALOITUSPOKÉMONIN TIEDOT

- Pokemonisi laji: pachirisu
- Sukupuoli: uros
- Pokemonisi lempinimi: "Takiainen"
- Biografia, luonne, historia, muuta: Tämä pikkuinen pachirisu liittyi matkaan mukaan lähes tulkoon väkisin. Emily ei alkuun ajatellut hankkia pokemonia mutta tämä söpöläinen omasi sellaisen kipakan ja päättäväisen luonteen että vastaan väittäminen ei olisi ollut edes mahdollista. Nimi Takiainen vakiintui lähes tulkoon saman tien Emilyn sanavarastoon. Takiainen on nimensä mukaan oikea kiinni liimaantuva takiaispallo joka ei suostu menemään pokepalloonsa vaan matkustaa aina Emilyn olkapäällä. Takiainen on luonteeltaan turhamainen, pippurinen sekä vitsiniekka huonolla huumorilla varustettuna.
- Satunnainen numero (0-100): 98


LOPUKSI (vapaaehtoinen)

- Jotakin muuta, mitä?: Emily kykenee kommunikoimaan pokemonien kanssa telepaattisesti mutta pokemonin täytyy luottaa häneen ensin.
- Erityistoivomuksia: Voisiko pachirisu olla shiny-värinen?
- Viestiä ylläpidolle:
- Kysyttävää tai kommenttia?:

Vastaus:

Moikka! Tiedot vaikuttais olevan kunnossa mutta valitse uusi ammatti koska vaeltajat on tällä hetkellä täynnä!

Pachirisusta ei valitettavasti tullut shiny väritteistä. Profiilia ei lisätä ennen kuin ensimmäinen tarina tulee sinulta. ^^

Rosa & Sono 6.11.2019

Nimi: Kirsikka

13.08.2019 17:59
Tietoa minusta:

Nimimerkki: Kirsikka

Kuinka usein pystyt kirjoittamaan tarinoita?: en tiedä on opiskelua ja harrastusta, hitaalla mennään

Kerro itsestäsi hieman: olen pääkaupunkiseudulta oleva tyttö. Harrastan taitoluistelua ja rakastan koulua.

Vaikeustaso: helppo

Hahmo:

Nimi: Sarah White

Ikä: 22v

Syntymäpäivä: 25.01

Sukupuoli: nainen

Motto: Rohkeus on kaiken avain.

Ammatti: kouluttaja

Luonne: Sarah on mukava tyttö. Hän on muuten todella voitonjanoinen. Hän on suhteellisen huono häviäjä. Vaikka hän lähettää pokemoneja taistelemaan, hän välittää niistä yli kaiken. Hän käyttää kaiken aikansa pokemoniensa hoitoon. Treenit, ruokkiminen tai joku muu hoitotapa, se on Sarahin työtä ja vapaa-aikaa. Sarah unelmoi omasta salista. Hän on muuten rauhallinen ja tykkää vesi- sekä tulipokemoneista.

Ulkonäkö: Sarahilla on vaalea iho. Hänen vaaleat hiuksensa ovat yleensä vapaat ja ne ovat kiharoilla. Ne ulottuvat polviin asti. Silmät ovat kirkkaan siniset. Hän on pitkä. Sarahilla on kesäisin shortsit ja t-paita, talvisin farkut ja pusero.

Historia: Äiti oli yllättäen sarjamurhaaja ja yritti tappaa Sarahin hänen saatuaan tietää. Kun poliisi sai kiinni, äiti yritti tappaa poliisin. Lopulta hänet oli pakko tappaa. Sarah asuu isänsä ja pikkusiskonsa Rosen kanssa kaupungissa C. (en muista nimeä anteeksi:)) Rosella on punaiset hiukset ja vihreät silmät. Rose, isä ja pokemonit ovat Sarahille koko maailma.

Hoitotapa: Gardenian tarinakirja

Hahmokuva: -

Aloituskaupunki/paikka: C (en muista nimeä)(Sarahin asumapaikka)

Aloituspokemon:

Laji: charmander

Sukupuoli: tyttö

Nimi: Redheart

Lempinimi: Red, Redi, Puna (Sarah käyttää Red)

Luonne: Redheart on hauska ja höpsö pokemon. Hän on todella utelias ja kokeileva. Charmander suuttuu kaikille helposti paitsi omistajalleen.

Historia: -

Satunnaien numero: 99

Lopuksi:

Jotakin muuta?: -

Toiveet: Omistaminen tulevaisuudessa oman salin

Viestiä ylläpidolle: Hyvät sivut!

Kysyttävää ja kommenttia: Kuoleeko tämä suntuubin mukana vai siirtyykö uusille sivuille?

Vastaus:

Moikka, tästä liittymisviestistä on jo muutama kuukausi aikaa. Oletko edelleen kiinnostunut liittymään? Tule kertomaan vieraskirjan puolelle.

Gardenian on tarkoitus muuttaa eri sivuntarjoalle.

- Rosa & Sono

Nimi: perihelion
Kotisivut: http://electricterrxin.tumblr.com/

08.03.2019 09:27
TIETOA SINUSTA
- Nimimerkki, nimimerkit: perihelion (sonja käy myös puhuteltaessa!)

- Kuinka usein pystyt kirjoittamaan tarinoita?
Oletko normaalin kirjoitustahdin hoitaja vai hitaamman tahdin kirjoittelija?: Hitaalla tahdilla mennään ainakin tällä hetkellä. Lukio pitää kiireisenä ja syksyllä ovat ensimmäiset kirjoitukset mutta tarinaa on suunniteltu 10 luvun verran, eli juonesta ei ainakaan alkuun ole pulaa.

- Kerro itsestäsi hieman: Lukion toista vuotta käymässä, vapaa-aika kuluu autokoulussa, piirtämällä ja englanniksi fanifiktiota kirjoittamalla. Pokemonit ovat kiinnostaneet enemmän tai vähemmän viimeiset kahdeksan vuotta, pelejä löytyy muutama ja sarjaa on sieltä täältä katsottu. Huvin vuoksi suomen kielellä kirjoittamisesta on jo vuosia aikaa ja se saattaa näkyä, mutta halu oppia uudestaan on iso!

- Vaikeustaso jolla hoidat: Helppo

HAHMOSI TIEDOT
- Hahmon nimi: Enid Logan
- Ikä, syntymäpäivä ja sukupuoli: 22, 18.11, nainen
- Ammatti/ammatit: taiteilija
- Biografia, luonne, hahmon historiaa, ulkonäkö:

Enid on vastavalmistunut journalisti, joka täyttää kyseisen ammattinimikkeen yleiset luonteenpiirteet milteipä kaikin puolin. Hän on utelias viimeiseen asti, eikä hänen kiinnostuksensa heräämiseen tarvita paljoa. Nainen ei nirsoile innostuksensa kanssa, vaan oikeastaan mikä asia tahansa voi kiinnittää hänen huomionsa. Ei sillä, että hän juoksisi joka toisen asian perässä kuin growlithe butterfreen kannoilla; aikuiseksi kasvaminen on ottanut uteliaisuudelta pahimman terän pois. Voi kuitenkin olla varma, että Enid ei jätä yhtäkään tilaisuutta käyttämättä, joka antaisi mahdollisuuden uuden löytämiseen tai vanhan tutkimiseen. Tämä johtaa usein muiden mielestä tunkeilevaan käytökseen, kun hän työntää nenänsä asioihin, jotka eivät hänelle kuulu.

Loganin perheen kuopus on hyvätahtoinen ja suurimman osan ajasta positiivisella, jos ei jopa hilpeällä päällä. Häntä on helppo lähestyä, ja juttelu sujuu naiselta helposti. Hänellä on kuplivan pinnan alla helposti kohoava, mutta myös helposti mureneva itsetunto. Jos hän tekee jotain hetken mielijohteesta ja se ei johdakaan hyviin tuloksiin, vaikuttaa se häneen negatiivisesti ja saa hänet ajattelemaan itsestään pahasti. Enid yrittää hallita impulsiivisuuttaan tämän vuoksi. Nainen tietää ja ymmärtää oman arvonsa, mutta tietyissä tilanteissa ei välttämättä näe asian ylitse, vaan uskoo sen olevan kaiken alku ja loppu. Tämä toimii kylläkin myös päinvastaisina hetkinä, positiivisissa tilanteissa ja yllätyksissä.

Enidin muutamaa vuotta vanhemmat kaksoset, isoveli ja -sisko toimivat vanhempiensa ohella naisen kasvattajina, kun aikuisten työt pakottivat pitkiin päiviin kenttätöissä ja oikeussalissa. Enidillä on yhä hyvät välit kumpaankin Unovaan muuttaneeseen sisarukseensa, kuten myös Hohkassa asuviin vanhempiinsa, vaikka heidän suhde onkin etäisempi kuin mitä normaalisti. Hänet opetettiin kunnioittamaan muita, mutta myös antamaan samalla mitalla takaisin, jos joku päättäisi käyttäytyä huonosti; naisen äiti oli kuuluisa syyttäjä pitkin Hohkaa juuri tämän periaatteen vuoksi.

Nuoruuden aikana Enidillä ei ollut suuria haaveita ammatistaan, ja menikin medianomin pääsykokeisiin pelkästä päähänpistosta. Opiskelujen aikana hän kuitenkin huomasi pitävänsä tulevasta ammatistaan enemmän kuin mitä hän alun perin oletti. Enidin alkuperäinen ajatus oli aloittaa toimittajan työt heti valmistumisen jälkeen, mutta suunnitelmat ovatkin muuttuneet…

Tuuheat, vaaleat hiukset ovat Enidin ylpeydenaihe, ja ne ovat parhaimmillaan olkapäille asti leikattuina. Kasvonpiirteet ovat kulmikkaat, leuka leveä ja terävä. Nämä traditionaalisesti maskuliinit muodot ja matalat poskipäät muodostavat kasvot, joista Enid ei aina ole pitänyt, mutta on vuosien aikana oppinut arvostamaan. Tummat kulmakarvat ja muutamat kauneuspilkut antavat sivistynyttä vaikutelmaa. Silmät ovat tummanvihreät, pienillä kultaisilla laikuilla. 178 senttimetrissä Enid on tavallista naista pidempi ja pisin sisaruksista; häntä luullaan usein perheen vanhimmaksi, vaikka asia on täysin päinvastoin.

Enid on pokemonrakas, ja adoptoi Garupe-rowletinsa opintojensa alussa kumppanikseen, kun hän muutti pois kotoa eikä halunnut olla yksin, mikä päätyi olemaan hänen paras päätöksensä. Pokemonit olivat iso osa naisen lapsuutta: perheellä oli yhteinen herdier, ja vanhemmilla oli kullakin omat pokemoninsa. Toinen iso kiinnostuksenkohde on taide ja piirtäminen, vaikka hän ei sitä opiskelunsa aikana paljoa tehnyt ajan ja innostuksen puutteesta. Mahdollisuuden sattuessa hänet kuitenkin löytää luonnoskirjansa kanssa piirtämässä, miltei mistä aiheesta tahansa.

- Hoitotapa: Gardenian tarinakirja vaiko oma hoitosivu?: Hoitosivu, electricterrxin.tumblr.com (linkki viestin kotisivussa)
- Hahmokuva: https://66.media.tumblr.com/ae5e4a29903e11bf7afc225ef4809f07/tumblr_inline_ pnduc5Eoxb1tv5nzg_500.jpg
- Aloituskaupunki/paikka: Jubilife

ALOITUSPOKÉMONIN TIEDOT

- Pokemonisi laji: Rowlet
- Sukupuoli: Koiras
- Pokemonisi lempinimi: Garupe
- Biografia, luonne, historia, muuta:

Laiskanpuoleinen ja raukea yleisolemukseltaan, Garupea voisi ensisilmäykseltä pitää lellittynä seurapokemonina joka ei siipeäkään reväytä jos ei ole pakko. Totuus on kuitenkin se, että Rowlet nauttii hiljaiselosta ja rauhasta, mutta ei koskaan kieltäydy vauhdikkaammasta menosta, ja usein innostuessaan tuolta saattaa karata mopo käsistä. Varsinkin, jos Enid on mukana; Garupen ja tämän omistajan välillä on vahva, lämmin suhde, joka on kasvanut lujaksi ystävyydeksi kolmen viimeisen vuoden aikana.

Enid adoptoi pöllöpokemonin löytökodista, jonne silloin melko nuori Garupe oli otettu huostaan hoitajien löydettyä otuksen siipi murtuneena ja pahasti nälkiintyneenä; pokemon oletataan tippuneen pesästään ja jääneen jälkeen sisarustensa lentotaidoissa, mikä johti hylkäämiseen. Garupe parantui loistavasti ensin löytökodin ja sitten Enidin hoidossa, mutta vanha murtuma saattaa suuren rasituksen alla aiheuttaa vielä kipua aika ajoin. Kouluttajalle, trialistille tai koordinaattorille pokemon ei siis olisi sopinut, mutta Enidin luona ottelut ovat maltillisia ja leikkimielisiä.

Rowlet on suurimman osan ajasta järkevä ja maltillinen, jopa älykäs parhaimmissa tilanteissa, vaikka tuosta voikin joskus saada paksukalloisen vaikutelman. Enid ja Garupe omaavat paljon yhteisiä piirteitä, uteliaisuudesta ja impulsiivisuudesta käytännönläheisyyteen. Vaikka heillä ei olekaan yhteistä kieltä, ymmärtävät he toisiaan helposti.

- Satunnainen numero (0-100): 34

LOPUKSI
Kuten jo aiemmin mainitsin, en ole kirjoittanut suomeksi pitkään aikaan, joten taidot voivat olla ruosteessa. Ensimmäinen luku on löydettävissä hoitosivultani!

Laitoin myös Enidin taiteilijaksi sen ollessa vapaana olevista ammateista sopivin tarinaani, mutta olin alun perin ajatellut vaeltajaa. Ehkäpä taiteilijan uraan olisi mahdollista sisällyttää omien piirtämis-/maalaustaitojeni lisäksi sanataide ja Enidin mahdolliset toimittajantaidot? Tarinan aikana tulen todennäköisesti niistä kirjoittamaan.

Pohdin tässä myös, miten vastaatte tarinoihini. Laittaisinko uuden luvun linkin vaikkapa hoitajakirjaan ja te kommentoisitte aina siihen viestiin? Vai onko tähän ollut jokin muu käytäntö? Kun tumblrissa ei oikein vieraskirjoja ole, joihin voisi kommentoida.

Kiitos vielä, että saan liittyä! Odotan innolla aikaani täällä hoitolassa :)

Vastaus:

Tiedot ovat kohdallaan ja teit todella laajan bion hahmollesi, todella mahtavaa! Lisäksi sinulla on ihana piirtotyyli, ja kävinkin katselemassa muita töitäsi tumblr:in puolella... ;)

Ehdottamasi toimintatapa kuulostaa hyvältä, että jatkossa laitat hoitajavieraskirjaan viestiä kun olet kirjoittanut uuden tarinan, niin jätän kommentit ja palkkiot sitten aina tähän! ^^ Nyt voidaan menetellä niin, että jätän vastausviestin profiiliisi!

Kuulostaa hyvältä tuo sanataiteen sisällyttäminen, kuten myös toimittajantaidotkin! Hyväksyn ehdotuksesi! ^^


Sono | 09.03.2019

Nimi: Eräs henkilö

24.02.2019 20:20
Nimimerkki:
Eräs henkilö
Kuinka usein kirjoitan:
vaihtelee, olen normaalin tahdin hoitaja
Vaikeustaso:
helppo

Hahmon nimi:
Jim
Ikä, syntymäpäivä ja sukupuoli:
10 vuotta, 3.7 ja poika
Ammatit:
kouluttaja-koordinaattori
Biografia, luonne, hahmon historiaa, ulkonäkö:
Jim on melko lyhyt poika, joka ei ulkonäöstään paljon välitä. Hänen hiukset ovat mustat. Jimillä on matkallaan mukana tasan kahdet vaatteet. Hän käyttää normaalisti sinivihreitä vaatteita ja oranssia kaulahuivia. Koordinaattorikilpailuihin hänellä on hienompi asu.

Jimillä on kaksi veljeä, 13-vuotias isoveli Sam ja 7-vuotias pikkuveli Tom. Tom lievästi sanottuna vihaa Jimiä, Samia ja muita perheenjäseniä. Sam on kohtelias ja yrittää olla kaikkien kanssa ystävä. Tom taas on isoveljensä vastakohta, ilkeä kaikille ja viihtyy yksin. Jimin, Tomin ja Samin äiti on kuollut, ja heidän isänsä on rikas mies, joka on aina töissä eikä ikinä kotona. Siispä veljeksiä hoitavat palvelijat.

Jim on toiminnallinen, hän ei ikinä jää miettimään turhia. Poika päätti jo viisivuotiaana haluavansa kouluttajaksi. Palvelijat kuitenkin halusivat Jimin tekevän matkallaan myös jotain muuta, joten he ehdottivat Jimille myös koordinaattorin uraa. Jim suostui, ja hän on nyt kouluttaja-koordinaattori.

Jim ei kauhean monimutkaisista asioista välitä, ja antaakin kaikille pokemoneilleen yksinkertaiset lempinimet. Hän luottaa pokemoneihinsa, ja ne häneen. Jim yrittääkin olla aina paras mahdollinen kouluttaja pokemoneilleen, vaikka se olisikin joskus vaikeaa.
Hoitotapa:
Hoitosivu Hidden Power
Hahmokuva:
https://cdn.bulbagarden.net/upload/c/c8/ORAS_Camper.png

Aloituspaikka:
Ambrette

Pokemonin laji:
Piplup
Sukupuoli:
tyttö
Lempinimi:
Pop
Biografia:
Pop on vastakuoriutunut Piplup, joten sen ottelutaidot eivät päätä huimaa. Pingviini yrittää silti aina parhaansa. Pop on myös hieman pelokas vieraita pokemoneja kohtaan. Pop kannustaa paljon muita, ja ehkä rehellisesti sanottuna onkin penkillä kannustamisessa parempi kuin ottelemisessa.

Pop kuoriutui Ambretten kasvatuskeskuksessa neljän muun Piplupin kanssa. Pop oli alusta asti pentueen arin. Jimin kanssa se saa kuitenkin koko ajan lisää rohkeutta. Pop on hieman pienempi kuin normaali Piplup.

Otteluiden lisäksi Jim käyttää Popia Cute-kategorian koordinaattorikisoissa.
Satunnainen numero:
73

Vastaus:

Uudet tiedot päivitetty profiiliin! ^^


Sono | 09.03.2019

Nimi: Höyhensiipi

24.02.2019 15:48
Uus hake :)

Tietoa minusta:

Nimimerkki; Höyhensiipi tai Höyhen

Kuinka aktiivinen; Pyrin kirjoittelemaan tarinoita silloin kuin oma elämä niin sallii. Varmaan 1-3 kuukaudessa.

Kerro hieman itsestäsi; Tosiaan teen nyt tätä uutta hakea (vaihdan ammattia) Mutta hoitoloissa olen ennenkin hoitanut ja pokemonit ovat tuttujuttu lapsuudesta.

Vaikeustaso; Ajattelin aloittaa ihan tuolla helpolla


Hahmontiedot:

Hahmon nimi: Coral Lotuslake. (kutsutaan vain Coraksi)
Ikä, syntymäpäivä ja sukupuoli; 13 pian 14, 15.3., nainen
Ammatti; Kasvattaja (myöhemmin tulee ehkä joku toinen mukaan?)

Biografia:

Luonne; Cora tulee hyvin niin ihmisten, kuin pokemoneidenkin kanssa toimeen. Hän rakastaa luontoa ja toisten kanssa olemista. Ei kuitenkaan ole väliä onko se toinen ihminen vai pokemon. Hän on ystävällinen ja auttavainen kaikkia kohtaan. Hän ei satuttaisi kärpästään. Hänen ongelma onkin, että monesti hän ottaa liikaa vastuuta muidenkin asioista, jolloin kasaa harteilleen ison ja osittain turhan taakan. Hänen pitäisi joskus myös kuunnella itseään. Tämän takia hänellä on paljon stressiä, mutta onneksi rinnalla paljon hyviä ystäviä tukemassa. Coraa itseään kiinnostaa eniten lentotyypin pokemonit, mutta ottaa kaikki apua tarvitsevat pokemonit mielellään vastaan.

Historia; Cora jäi orvoksi vanhempiensa kuoltua onnettomuudessa. Vanhemmilta jäi perinnöksi vain heidän elämäntyönsä -> kasvatustalo. Eli Coran vastuulle jäi talollinen pokemoneja vailla huolenpitoa. Cora on kuitenkin ollut pienestä pitäen pokemonien kanssa ja hänellä onkin yksi pokemoni, jonka hän sai vanhemmiltaan. Eevee on Coran parhaita kavereita, ja on tämän rinnalla aina.

Ulkonäkö; Cora on aika pitkä ja hoikka. Hän ei näytä fyysisesti kovin vahvalta, sen sijaan hän on käsistään taitava. Hänellä on pitkät tummat hiukset ja syvän siniset silmät. Hän pitää yleensä shortseja maihareita. Paitana hänellä on yleensä joku rento paita tai toppi, säästä riippuen. Hän on viehättävä näky kaiken kaikkiaan, vaikka hän ei panosta ulkonäköönsä kovin paljoa.

Kuva: https://cdn.bulbagarden.net/upload/2/2f/ORAS_Pokémon_Ranger_F.png

Al oituskaupunki; Floaroma. Kasvatustalo on kaupungin liepeillä.


Aloituspokemonin tiedot:

Pokemonin laji; Eevee (adoptiosta)
Sukupuoli; Naaras
Pokemonin lempinimi; Flora
Biografia:

Luonne; Flora on huvittava tapaus. Hän keppostelee muiden kustannuksella ja aiheuttaa helposti hämminkiä. Hän on iloinen, eikä näytä muistelevan menneisyyttään, vaikkei siinä mitään moitittavaakaan ole. Hän pitää esiintymisestä ja huomion keskipisteenä olemisesta. Seuraa Coraa kaikkialle, mutta muistaa pitää asemastaan 'Ensimmäisenä pokemonina' kiinni.

Historia; Flora tuli kasvatustaloon hoidettavaksi, mutta Coran vanhemmat päättivät antaa sen tyttärelleen, Coralle. Siitä lähtien nämä kaksi ovat olleet aina toistensa parhaat kaverit.

Muuta; Taso pitää laskea 5 levelille ;)

Lopuksi:

Kiitos kun annoitte mahdollisuuden vaihtaa ammattia!! <3

Kriteerini kasvattajana ovat tuli- ja physic-tyypin pokemonit.

Vastaus:

Uudet tiedot on nyt päivitetty! Kysyisin muuten vielä sitä, että haluatko jatkaa hoitamista edelleen hitaalla tahdilla? ^^


Sono | 09.03.2019

Nimi: Colt

22.02.2019 12:29
Phenacin tilalla pitäs olla Celestic, oli tuonne siis ainakin yksi virhe eksynyt :D

Vastaus:

Ei hätää, korjaan tämänkin tiedon! ^^


Sono | 09.03.2019

Nimi: Colt

21.02.2019 15:32
laitan nää uudet tiedot nyt tänne :D

Hahmon nimi (voi olla useampikin): Jens-Henrik "Hensey" Dunard
Ikä, syntymäpäivä ja sukupuoli: 17, 13.1., mies
Ammatti/ammatit (min 1, max 2): Rikollinen
Biografia, luonne, hahmon historiaa, ulkonäkö:
Jens-Henrik on vanhempiensa, menestyneiden lääkäri-ihmisten, nuorempi lapsi. Hänellä on kaksi vuotta vanhempi isosisko Palmira, joka on menestynyt näyttelijä. Hensey ei ole saavuttanut elämältään kovin paljoa, mutta hänen vanhempansa ovat kuitenkin kärsivällisiä pojan suhteen ja tukevat häntä rahallisestikin. Se ei välttämättä ole hyvä juttu, sillä Henseyllä on usein ongelmia rahankäytön kanssa.


Hänet on puolittain pakotettu erään hyvin kummallisen persoonan oppipojaksi. Hän toimii hyvin alhaisella palkalla vähän kaikenlaisissa hanttihommissa, joita tämä Tobias Hovik hänelle hankkii. Tobias Hovik itse on hieman kokeellinen tutkija (ja hänen veljensä vielä kokeellisempi artisti). Hensey asuu samassa kerrostalossa, seinänaapurineina, kuin he. Eri rapussa tosin. Hensey kestää koulutustaan mm. halvan asunnon takia. Ja Rafael Hovik on oikeastaan aika hyvä artisti. Henseyn tyttöystävän ja sosiaalityöntekijän mukaan on vain ajankysymys, milloin usein poissa oleva tai välillä paikalle humalassa tuleva Hensey lentää koulutuksesta pellolle. Tosiasiassa Tobiasta ei kiinnosta, ja hänen mielestään Hensey on ihan kelpo apulainen. Crescens Hovik, Tobiaksen ja Rafaelin isä, heidän asuintalonsa omistaja, on Henseyn vanhempien ystävä. Hän on kenties se voima, joka tietämättään on ainakin osittain estänyt erään nuoren miehen tuhon.


Hensey on luonteeltaan hyvin avoin ja utelias, mutta myös helvetin laiska. Hän tutkii maailmaa hitaasti omalla tahdillaan. Hänen motivaationsa joko on olemassa tai se on tipotiessään. Se tekee asioista hieman hankalia Henseylle, mutta toki hänellä on hänen, krhm, vaihtelevanlaatuiset "coping mechanism"insa. Hänelle ystävyssuhteet ja suhteet ylipäätään ovat joko kiva, melko turhapätöinen lisä elämään tai eivät mitään. Hän on monen asian suhteen hyvin kaksijakoinen tyyppi. Hän tykkää joko tytöistä, tai pojista. Hän tykkää joko vedestä tai vahvimmasta mahdollisesta viinasta. Hän joko ei vedä ollenkaan tai vetää oodeet.


Hänen elämänsä on ollut melko tylsää, hän kasvoi pienemmässä kylässä ja muutti sitten 16 vuotta täytettyään Celesticiin. Koko elämänsä kylmästä värissyt poika pääsi paratiisiin. Hensey on vilukissa isolla veellä. Hän rakastaa uutta kotikaupunkiaan ja sen mysteerisiä, loputtomia käytäviä ja läm-pö-ä. Myöskin hänen kummallisten sattumien kautta löytynyt pokémonseuransa miellyttää häntä.


Hoitotapa: Gardenian tarinakirja vaiko oma hoitosivu?: cement.suntuubi.com
Hahmokuva: http://cement.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Image/hennessey.png kerranki valmiiks tehtynä!
Aloituskaupunki/paikka: Phenac, vaikuttaa siistiltä paikalta! Ja siellä on mun lempipokémoneja :^)


ALOITUSPOKÉMONIN TIEDOT
Pokemonisi laji: yanma
Sukupuoli: uros
Pokemonisi lempinimi: Beliar
Biografia, luonne, historia, muuta: Outo pikku tyyppi. Ei juuri kommunikoi, joskus omalla kummalla tavallaan. Vaikuttaisi pitävän Henseystä ja hänen ihmiskavereistaan sekä on hyvin kiinnostunut muista pokémoneista. Vaikuttaa uteliaalta ja jollain tavalla naiivilta, muttei kuitenkaan tyhmältä. Beliar on hyvä pitämään itsensä poissa vaikeuksista, mikä hyödyttää Henseytäkin.

Beliarilla on jonkinlaisia yhteisiä muistoja lajitovereidensa kanssa, ja se on syy, miksi se vaikuttaa joskus hyvin fiksulta ikäänsä nähden. Sen kaksonen, joka tosin on ihme kyllä Beliaria muutaman (yanman)vuoden vanhempi.

Beliarilla on myös pieni kytevä ongelma: se kykenee matkustamaan ajassa. Beliar ei osaa hallita tätä spontaania aikamatkaamista ja se ahdistaa pientä ötökkää suuresti. Ehkä se pikku hiljaa oppii ymmärtämään... tai sitten se tahtoo lopettaa yanman elämänsä. Onneksi Beliar uskoo uudelleensyntymiseen, jonkun toisen yanman aivoissa.


Satunnainen numero (0-100): -


Pokemonisi laji: eevee
Sukupuoli: uros
Pokemonisi lempinimi: Rehab (Rehabeam)
Rehabeam on raskasluinen eevee, joka ei ole lajityypilliseen tapaan koiranpentumainen vaan apaattinen mutta jokseenkin kireä. Se ei ole kevyttä seuraa, ja sen värikäs historia ajalta ennen Henseyn löytämistä on täynnä jokseenkin häiriintyneitä asioita. Rehab on kuitenkin niin viilentynyt persoona ettei sen mielessä ole minkäänlaisia traumoja tai lukkoja. Rehab kaipaa elämäänsä seikkailua, se pelkää kuollakseen paikalleen jäämistä. Se pitää itseään jonkinlaisena valittuna alitajuisesti, ja sillä on havaittavissa sankaruuskompleksia.

Rehab tulee toimeen useimpien villipokémonien kanssa, mutta lemmikkipokémoneja se vihaa. Rehab suhtautuu ivallisesti ja säälien pokémoneihin, jotka eivät tunne alkuperäänsä saati uskontoaan. Ihmisiin se suhtautuu kuitenkin uteliaasti. Se on kuitenkin alkanut olemaan enemmän Poseyn tapainen hiljainen tuomitsija, ja käyttää tyhmempiään säälimättä hyväksi.

Rehabeam syntyi sirkuseeveeksi, mutta se ei ollut tarpeeksi jalostettu eikä menestynyt. Rehabeam siis karkasi ja on siitä lähtien elänyt milloin missäkin. Melko nuoresta iästään huolimatta eevee on nähnyt maailmaa.

Satunnainen numero (0-100): Se on jo komee shiny!

Vastaus:

Profiili on nyt päivitetty! ^^ Nyt pääset kirjoittelemaan uudella hahmolla!


Sono | 09.03.2019

Nimi: Terry

17.01.2019 18:58
TIETOA SINUSTA

- Nimimerkki, nimimerkit: Terry

- Kuinka usen pystyt kirjoittamaan tarinoita? Oletko normaalin vai hitaamman tahdin kirjoittelija?: Kirjoitan mielelläni, joten varmaan sitä mukaan tulee tarinaa, kun ylläpito niihin kerkeää vastaamaan.

- Kerro itsestäsi hieman: Hoidin monessa pokemonhoitolassa kakarana, sitten lopahti kiinnostus teininä ja palasi halu löytää tapa nauttia pokemoneista pelien lisäksi.

- Vaikeustaso jolla hoidat: Vaikea


HAHMOSI TIEDOT

- Hahmon nimi (voi olla useampikin): Terry "Terian" Misleaf

- Ikä, syntymäpäivä ja sukupuoli: Ikä 23, Syntymäpäivä 24.1, sukupuoli tyttö

- Hahmon motto (vapaavalintainen): Jos en tiedä, selvitän.

- Ammatti/ammatit (min 1, max 2): Pokemon ranger, vaeltaja

- Biografia, luonne, hahmon historiaa, ulkonäkö: Terry löysi koulun jälkeen ammattinsa alkaessaan pokemonvartijoiden avustajaksi. Hän lähti pohjalta, ja oppiessaan lisää, sai itsevarmuutta. Löydettyään uuden työpaikan itsenäisenä metsänvartijana, hän sai käskyn lähteä kiertelemään, ja raportoida luonnon tilasta sekä löytää harvinaisia pokemoneja Pokemonienvalvontayhdistykselle. Terry on siitä asti ollut tien päällä, ja löytänyt uusia haasteita.

- Hoitotapa: Gardenian tarinakirja vaiko oma hoitosivu?: Gardenian tarinakirja
- Hahmokuva: (liitä kuvan url-osoite - voidaan lisätä myöhemminkin!):https://cdn.bulbagarden.net/upload/2/2f/ORAS_Pok%C3%A9mon_Ra nger_F.png

- Aloituskaupunki/paikka: MajolicaALOITUSPOKÉMONIN TIEDOT

- Pokemonisi laji: Growlithe
- Sukupuoli: Poika
- Pokemonisi lempinimi: Gron
- Biografia, luonne, historia, muuta: Gron oli löytöpentu, jonka eräs metsänvartijamies löysi ilman emoaan kuumana päivänä. Ilmeisesti sen emo oli kuollut tai hylännyt sen. Gronista otettiin hoidokki yhdistyksen suojapaikkaan, mutta pian huomattiin, että siellä ei riitä tila. Päätettiin, että joku nuori jäsen saisi ottaa Gronin, ja Terry ilmoittautui vapaaehtoiseksi. Gron päätyi seuraamaan uutta ihmistä, mutta oli hyvin varautunut aluksi.

Gron on luonteeltaan epäilevä, ja harvoin luottaa kehenkään heti. Sen mieli on terävä, ja useammin se käyttää älyään kuin teräviä hampaitaan. Gron on suojeleva ja uskollinen läheisimmilleen, kuten yleensä Growlithet ovat. Sen silmistä kuitenkin näkee valppauden lisäksi myös pienen epäilyksen joka hetki - onko sillä sittenkään omaa laumaa? Hylätäänkö se taas? Vaikka onkin luja luonteeltaan, Gron on myös sisältään säröillä. Se on vakaa ystävä ja rehellinen luonne.

- Satunnainen numero (0-100): 68LOPUKSI (vapaaehtoinen)

- Jotakin muuta, mitä?:
- Erityistoivomuksia: Jos mahdollista, joku päivä haluan legendaarisen Entein tai Raikoun tiimiini hankkia. Mutta ensin kirjoitan toivottavasti monia tarinoita.

- Viestiä ylläpidolle: Hyvät ja laajat sivut.

- Kysyttävää tai kommenttia?: Miten alussa minun ja aloituspokemonin välinen luottamus on? Että voiko luottamusta olla jo, vai onko kehitettävä aloituspokemonin välillä se side alusta?

Vastaus:

Heippa! ^^

Tiedot ovat muuten kaikin puolin O.K mutta odotan vielä tarkistusviestiä vieraskirjaan; eli jos kertoisit vain sen että olet yhä halukas liittymään!

Kiitos jo etukäteen, ja tervetuloa minun puolestani Gardeniaan!


Sono | 19.02.2019

Gardenia © Rosa & Sono, 2019 | v. 2.0 - Horizon  | Pokémon © S. Tajiri | Nintendo | GAME FREAK Inc.
©2019 Gᴀʀᴅᴇɴɪᴀ - suntuubi.com