Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Yhteys

jätä terveisesi viekkuun!

HOITAJAKIRJA

TARINAKIRJA

MAINOSKIRJA

FOORUMI

Yhteys on avoin keskustelupaikka kaikille kävijöille sekä kaikenlaisille viesteille. Palaute laidasta laitaan on tervetullutta, ja myös kysymykset otetaan mielellään vastaan. Muistetaan kuitenkin pitää yllä mukava ilmapiiri ja kohdellaan kanssaihmisiä kohteliaasti!

Vieraskirjaan voit jättää pidempää viestiä, tervehdyksiä, linkinvaihtopyyntöjä ja monia muita viestejä. Hoitajien jutuille on varattu tilaa hoitajakirjassa ja tarinoiden paikka on tarinakirjassa.  Jos haluat mainostaa, tee se mainoskirjassa!

Chatin säännöt
 Chatissa ei mainosteta eikä selfpromota!
 Asiallista keskustelua, huonosta käytöksestä voi seurata bannit!
 Muista tehdä oma käyttäjätili, jotta kukaan ei voi viedä sinun nimimerkkiäsi!

GARDENIAN CHATTI

chattiopas

Vieraskirja

 1  2  3  4  > [ Kirjoita ]

Nimi: Solbi

06.07.2018 21:08
Hei!

Sellaista kysymystä olen tässä pohtinut, että jos hoitaja aktivoi toisen hahmon, pitääkö tämänkin hahmon ottaa jokin liittymisosiossa mainittu startteri?

Olen tässä kyttäillyt sivujanne jo jonkin aikaa ja kirjoittamisen himo on vain kasvanut. Pitää kuitenkin vielä miettiä vähän juonen puolta ja omaa ehtimistä ennen kuin heitän liittymisviestiä.^^

Nimi: Dee
Kotisivut: http://cinnabar.suntuubi.com/

02.07.2018 20:33
Moikka! Kyselemänne linkinvaihto sopii paremmin kuin hyvin. Ihana ulkoasu täällä <3

Vastaus:

Heippa! ^^

Selvä juttu! Lisään Cinnabarin listaan, ja kiitoksia kovasti! Cinnabarissakin yhtä raikas ja ihastuttava ulkka!


- Sono

Nimi: Ässä
Kotisivut: http://paralyzed.suntuubi.com/

02.07.2018 17:15
Toi teidän chattinne on jostain syystä puolankielinen xD Voiko sille tehdä jotain? Harva meistä kun ymmärtää puolaa :D

Vastaus:

Heippa!

Eipä meistä kukaan muukaan puolaa osaa mutta näinhän sitä oppii. ;)

Valitettavasti kieltä ei pysty muuttamaan muuksi... Englanninkielinen vastaava palvelin kun lopetti toimintansa niin löytyi sama vastine. Käänsin mielestäni kyllä kaikki tekstit puolasta suomeksi, jotka löytyvät chattioppaasta (linkkikin on chatin yläpuolella). Google Kääntäjälläkin pärjää mainiosti.


- Sono

Yksityinen viesti

26.06.2018 22:01

Nimi: Utopia
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

23.06.2018 18:24
Ihanat sivut, näihin on nähty niin paljon vaivaa ja todella yksityiskohtaiset. :oo <3 Rakastan! Onnea ja menestystä jatkoon!!

Utopia

Vastaus:

Tervehdys! Kiitoksia sinulle kovasti kehuistasi ja kommentistasi! ^^

Kävin vierailemassa Isengardissa ja kehun sivuja yhtälailla! Vaaleat untuvaiset sivut näyttävät ihastuttavilta! ♥ Pitkää ikää Isengardille myös!


- Sono

Nimi: Kiwi
Kotisivut: http://route1.suntuubi.com/

21.06.2018 23:01
Moikka! Ihan mielellään otetaan uudet sivunne linkinvaihtoon! :)

Vastaus:

Hienoa! Lisään Route 1:n Gardenian linkkilistaan! ^^


- Sono

Nimi: Windy

19.06.2018 13:28
Heip, tulin ihan vaan ilmoittelemaan itsestäni ettei toi erotusuhka tuolta rapsahda :_D uudet hoitajatiedot ja prologi on ihan viimeistelyjä vaille valmiit, oon kirjoittanut varsinkin hoitajatiedot nyt ihan törkeen monta kertaa uusiks mut yritän nyt päästä johonkin lopputulokseen mahollisimman pian.

Vastaus:

Hei Windy - mukava kuulla sinusta! Hienoa, että ilmoitit itsestäsi ja tahdot yhä jatkaa Gardeniassa! Älä ota turhia paineita hoitajatiedoista - näitä voi muuttaa aina myöhemminkin. ^^ Mieli voi ja saa muuttua~


- Sono

Nimi: Tiuhti

18.06.2018 12:48
Hupsis, unohtui vielä kysyä kun minua kiinnostaisi adoptoida chikorita adoptiosta mutta sen väritys on kummallinen. Niin miten sen värityksen saisi normaaliksi?

Vastaus:

Varsinaista suihketta tai marjaa ei ole vielä Gardeniassa, joka kumoaisi värimuutoksen/shinyn värin, ja palauttaisi pokémonin alkuperäisen/tavallisen värityksen.

Jos kuitenkin haluat muuttaa Chikoritan väritystä, on täysin mahdollista että teemme Gardeniaan kyseisellä ominaisuudella valjastetun suihkeen tai marjan!


- Sono

Nimi: Tiuhti

18.06.2018 12:46
Hei mitenkä usein katotte liittymislomakkeita/liittymiskirjaa? c:

Vastaus:

Hei Tiuhti!

Katsomme liittymiskirjamme sekä muutkin viekut usein jopa päivittäin läpi mutta vastaamaan pääseminen/ehtiminen ei ole aina taattua joka päivä! ^^


- Sono

Nimi: Angi
Kotisivut: http://https://i.gyazo.com/9fb7bddac78778be842af39b361dff90.png/

17.06.2018 15:19
Tuota noin.. olette tainneet vähän copypastata tekstiä Ruusunkukasta ohjekirjaanne :D http://ruusunkukka.suntuubi.com/?cat=27 vertaa http://gardenia.suntuubi.com/fi/Maailma/Infopiste/

Silti copyright-osiossa väitätte, että olette kirjoittaneet tekstinne itse, siellä ei ole mainintaakaan Ruusunkukasta. Megaevoluutio-osiossa te jopa jätitte sinne suoran maininnan Ruusunkukasta, mikä on aika hupaisaa. Sokkonako te kopioitte?
https://i.gyazo.com/9fb7bddac78778be842af39b361dff90.png

Äläkä vaivaudu vastaamaan "meillä on lupa ylläpitäjältä", koska lupa ei tarkoita sitä, ettäkö voisitte kopioida kokonaisen osion toisesta hoitolasta. Tajuatteko, miten laiskoilta te saatte itsenne näyttämään? On eri asia ottaa vaikutteita tai ideoita kuin kopioida suoraan.
Ryhdistäytykää..

Vastaus:

Hei Angi,

kyllä, tekstiä on kopioitu Ruusunkukasta, mutta myös paljon muutakin, sillä Ruusunkukan ylläpitäjä Rosa on suonut meille luvan materiaalin käyttöön. Ymmärrän, että tämä näyttää ulkopuolisen silmin tökeröltä kopioimiselta mutta vakuutan puhuvani vain totta.

Tunnemme ylläpitäjän ja olemme tehneet välillä yhteistyötä mutta Ruusunkukan toiminnan loppumisen jälkeen on myös yhteistyö siltä osin jäänyt vähälle. Sivustomme on yhä edelleen kesken vaikkakin jo toiminnassa, copyistä puuttuu järjetön määrä tietoa kuten osa Gardenian tekstien alkuperäisestä lähteestä, joita on kuitenkin vain sovellettu tai referoitu.

Mainitsemasi kohta infossamme on puhdas moka (johon syypää olen minä itse, pahoitteluni tästä) sillä en ollut ehtinyt vielä kirjoittaa omin sanoin tuota kyseistä kohtaa (jossa on siis suora kopioitu leike Ruusunkukan ohjekirjasta, aiheesta Megaevoluutio...). Turhaudun vain saamattomuuteeni ja kiireeseeni kun en ole ehtinyt käydä tekstiä läpi ja tässä on lopputulos. Myönnän, että häpeän kieltämättä tätä tilannetta suuresti enkä ymmärrä kuinka minulta on voinut jäädä jotakin tällaista huomaamatta/korjaamatta.

Kiitos, että tulit ja sanoit asiasta sillä hyvältä se ei meitä todellakaan saa näyttämään, ja olen yhä edelleen syvästi pahoillani. Yritän aina välttää suoraa kopioimista, ja riippuen täysin tilanteesta, pyrin joka kerta liittämään materiaalin alkuperäisen lähteen esille copyihin.


- Sono

Gardenia © Rosa & Sono, 2018 | v. 1.0 - First Bloom | Pokémon © Satoshi Tajiri | Nintendo | Creatures Inc. | GAME FREAK Inc.

©2018 Gᴀʀᴅᴇɴɪᴀ - suntuubi.com