Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Yhteys

jätä terveisesi viekkuun!

HOITAJAKIRJA

TARINAKIRJA

MAINOSKIRJA

FOORUMI

Yhteys on avoin keskustelupaikka kaikille kävijöille sekä kaikenlaisille viesteille. Palaute laidasta laitaan on tervetullutta, ja myös kysymykset otetaan mielellään vastaan. Muistetaan kuitenkin pitää yllä mukava ilmapiiri ja kohdellaan kanssaihmisiä kohteliaasti!

Vieraskirjaan voit jättää pidempää viestiä, tervehdyksiä, linkinvaihtopyyntöjä ja monia muita viestejä. Hoitajien jutuille on varattu tilaa hoitajakirjassa ja tarinoiden paikka on tarinakirjassa.  Jos haluat mainostaa, tee se mainoskirjassa!

 

Chatin säännöt
 Chatissa ei mainosteta eikä selfpromota!
 Asiallista keskustelua, huonosta käytöksestä voi seurata bannit!
 Muista tehdä oma käyttäjätili, jotta kukaan ei voi viedä sinun nimimerkkiäsi!

GARDENIAN CHATTI

chattiopas

Vieraskirja

 1  2  3  4  5  6  > [ Kirjoita ]

Nimi: JW
Kotisivut: http://gardyloo.suntuubi.com/

04.12.2018 19:29
moikka!

olenkin täällä tällä kertaa vähän uusilla asioilla, nimittäin linkkarikirjettä lähettelemässä! c:' muilta asioilta kun hetkeksi ehtii livahtamaan pakoon niin täytyyhän sitä tulla teillekin hieman elämänmenosta kertomaan :D

tosiaankin, tuon kirotun koulun kanssa on ollut ihan hirvittävän paljon hommia, en edes tiedä että mitenkä minä jo näin aikaisin elämässä päädyin pyörimään pelkän koulun ympärillä... kokeita pukkaa suunnilleen joka viikko, arvosteltavia kotitehtäviä, esseitä sun muita on ihan riittävästi niitäkin, pelkästään kaiken sen ajattelu sattuu sydämeen ':D juuri viimeistelin muistiinpanoni huomista historian esseetä varten ja tein hieman muitakin läksyjä alta pois, ja nyt on oikein hyvä olo kun sai jotain vihdoinkin tehtyä!

gardyloon puolella on ollut pelottavan hiljaista, mutta kuolemassa ei olla! runoja tulee vielä aina kun vain niitä pääsen raapustelemaan :D joulukin alkaa jo lähestyä, ihanaa! joulu on kyllä aivan ihastuttava aika vuodesta, tunnelma ihan katossa ja ruoka on herkullista. en edes malta odottaa ihanaa (mutta inhottavan lyhyttä) joululomaa, saa vain käpertyä peiton alle koko päiväksi hyvä kirja kädessä. mahtavaa!

meillekin päin saa tulla omia kuulumisiaan kertomaan, mutta mikään pakko ei ole ^-^ hyvää joulun odotusta tänne!

- JW

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

24.11.2018 10:08
Moi! Kävisikö linkinvaihto Tarinamökin kanssa? Vastaus mielellään meidän vieraskirjaan.

Nimi: Cualacino
Kotisivut: http://tberpg.boards.net//

18.11.2018 22:01
Hei, kävisikö linkinvaihto The Butterfly Effectin kanssa? Vastailethan meille!

Nimi: Höyhensiipi

17.11.2018 18:48
En tiiä mikä mättää, mutten pääse sisään chattiin. Voiko johtua, että toi chat ei toimi kunnolla macin kaa tai jotain? Mut joka tapauksessa yritän aktivisoitua tässä, oon tarinaa jo vähän aloittanut, mutta meilläkin koeviikko lähestyy, nii katotaan nyt. Pitää miettiä tota chat juttua :( (kokeilin siis tehä uuden käyttäjän, muttei toiminu)

Nimi: Höyhensiipi

17.11.2018 18:37
Chattini ei taaskaan toimi :(

Nimi: JW
Kotisivut: http://gardyloo.suntuubi.com/

14.11.2018 19:28
moikka! rakastan tämän ulkan värejä, jotenkin ihanan pehmeät ja rauhoittavat c: kävisikö linkinvaihto runosivustoni gardyloon kanssa? ^-^

Vastaus:

Heippa! Ihana kuulla, että värimaailma miellyttää silmää! ♥ ^7^

Linkinvaihto käy vallan mainiosti, lisään Gardyloon linkkilistaan! Vastausta löytyy myös Gardyloon vieraskirjasta! ^^


- Sono

Nimi: Höyhensiipi

27.10.2018 11:18
Hei! Tulin ilmoittelemaan itsestäni. Olen ollut aika epäaktiivinen täällä ja tulen ilmoittamaan, että taidan siirtyä hitaantahdin hoitajaksi. Välillä tarinoita saattaa tulla useamminkin, mutta tällä hetkellä oma elämäni on sen verran arvaamatonta, että päätän tämän tehdä. Seuraavastakaan tarinasta en tiedä, mutta nyt olen ilmoittanut itsestäni, tavataan taas pian!

Vastaus:

Heippa, Höyhensiipi! Tämä järjestely käy oikein hyvin, ja hienoa että tulit ilmoittamaan itsestäsi - kiitokset tästä! ^^

Laitan sinut hitaan tahdin hoitajaksi, joten voit rauhallisempaan tahtiin tosiaan kirjoitella tarinoita ja osallistua hoitolan tapahtumiin. Hoitolan ulkopuolinen elämä on etusijalla ja täytyy pitää ensimmäisenä prioriteettina, tuli yllätyksiä, kiireitä tai muita käänteitä!

Jaksamista loppusyksyyn päivien viiletessä! ♥


- Sono

Nimi: Sombra
Kotisivut: http://nekroplis.suntuubi.com/

22.10.2018 20:21
hejj. Tulin kyselemään linkinvaihdosta tämän upean sivun kanssa.
Nekropolis on siis uunituore dystopia tarinaroolipeli. Toivoisimme vastauskirjettä meidän sivujemme postilaatikkoon.

Aequat omnis cinis

Vastaus:

Tervehdys!

Linkinvaihto käy mainiosti! Vastausta jätetty pidemmin Nekropoliksen puolelle! ^^


- Sono

Nimi: Windy

05.10.2018 20:15
Heips, tulin taas vaihteeksi ilmoittelemaan itsestäni. Pahoittelen ettei tarinaa ole (taaskaan) tullut aiotulla tahdilla, kouluhommat ja vastuutehtävät on yksinkertaisesti vieneet kaiken ajan ja tappaneet luovuuden aika tehokkaasti... tässä lokakuun puolen välin tienoilla kuitenkin pitäs vähän helpottaa niin otan sitten kirjoitusspurtin! Halloween-hommat muuten näyttää taas tosi mielenkiintosilta, pitääpä niitäkin varten jotain raapustella ^^

Vastaus:

Heippa, Windy! Mukava kuulla sinusta, ja on aina hienoa saada viestiä jos ei tosiaankaan ehdi tai ole aika riittänyt. Ymmärrän tämän paremmin kuin hyvin, ja nyt voin omalta osaltani sanoa että alkaa arjen kiire helpottamaan mitä pidemmälle syksyyn ja kohti talvea ollaan etenemässä.

Toivottavasti Halloween-tapahtumasta löytyisi jotakin pientä mukavaa puuhaa, etenkin tuo Karkki vai kepponen kannattaa hyödyntää, sillä siitähän saa itselleen kerättyä mukavasti ruskan lehtiä.

Jos kirjoittaa tahdot, niin muista tosiaan, että ihan lyhykäisetkin stoorit ovat oikein hyviä valintoja kiireisen arjen rinnalle. ^^


Toivottavasti sinullakin kiire helpottaa - ei muuta kuin jakamista syksyyn ja paljon lepoa! Palaillaan taas! ♥


- Sono

Nimi: Kettu

13.09.2018 19:13
Hei! Olen katsellut sivuja johon vähän aikaa, ja päätin liittyä, kun sivuthan ovat todella upeat. Paikkojakin näytti olevan vielä yksi jäljellä. Mutta, nyt liittymiskirjaan on tullut uusi viesti, eli paikat ovat kaikki täynnä. Olisiko mitenkään mahdollistaa ujuttaa vielä yksi kirjoittaja sisään?

Vastaus:

EDIT 23.9.2018:

Hei, Kettu! Vaikka paikat ovatkin nyt täynnä niin voit laittaa liittymislomaketta ja tarinaa - olet tervetullut liittymään! Toinen ylläpitäjistä on palannut nyt mukaan päivittelemään niin ylläpitäminen jakaantuu tasan. ^^

- SonoTerve Kettu! Mahtavaa että Gardenia edelleen kiinnostaa ihmisiä ja jaksaa vetää porukkaa puoleensa.

Se joka laittaa ensimmäisenä liittymisviestiä sekä myös tarinan hyväksytään ensisijaisesti mukaan hoitolaan.

En ehkä ala nostamaan hoitajamäärää koska en pysty takaamaan tasaista päivittelyä ympäri vuoden koska olen itse erittäin kiireinen. Kun pidän hoitajamäärän pienempänä pystyn myös työskentelemään sillä päivitysmäärällä mitä tänne kertyy. Kun taas jos nostaisin sitä saattaisivat viestit vain kertyä ja en koskaan saisi mitään loppuun päiviteltyä.

Voit toki laittaa liittymisviestiä ja tarinaa, katsotaan miten käy. c:

- Rosa

Gardenia © Rosa & Sono, 2018 | v. 2.0 - Horizon  | Pokémon © S. Tajiri | Nintendo | GAME FREAK Inc.
©2018 Gᴀʀᴅᴇɴɪᴀ - suntuubi.com