Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Yhteys

jätä terveisesi viekkuun!

HOITAJAKIRJA

TARINAKIRJA

MAINOSKIRJA

FOORUMI

Yhteys on avoin keskustelupaikka kaikille kävijöille sekä kaikenlaisille viesteille. Palaute laidasta laitaan on tervetullutta, ja myös kysymykset otetaan mielellään vastaan. Muistetaan kuitenkin pitää yllä mukava ilmapiiri ja kohdellaan kanssaihmisiä kohteliaasti!

Vieraskirjaan voit jättää pidempää viestiä, tervehdyksiä, linkinvaihtopyyntöjä ja monia muita viestejä. Hoitajien jutuille on varattu tilaa hoitajakirjassa ja tarinoiden paikka on tarinakirjassa.  Jos haluat mainostaa, tee se mainoskirjassa!

 

Chatin säännöt
 Chatissa ei mainosteta eikä selfpromota!
 Asiallista keskustelua, huonosta käytöksestä voi seurata bannit!
 Muista tehdä oma käyttäjätili, jotta kukaan ei voi viedä sinun nimimerkkiäsi!

GARDENIAN CHATTI

Vieraskirja

 1  2  3  4  5  6  7  > [ Kirjoita ]

Nimi: Krow
Kotisivut: http://futuretribes.wixsite.com/th-rpg/

12.06.2019 19:18
Hei!
Olette linkinvaihdossa Tulevaisuuden heimot -tarinaroolipelin kanssa. Vaihdoimme osoitettamme osoitteeseen: https://futuretribes.wixsite.com/th-rpg
Jos ette halua jatkaa linkinvaihtoa kanssamme, kertokaa toki siitä vieraskirjassamme.

Hyvää kesää.

Nimi: Terry

05.03.2019 09:20
Hei!

Otan mielelläni paikan vastaan. Lämmintä kevättä ja jaksamista ylläpidolle.

Vastaus:

Heippa, Terry!

Kiitos kun tulit vielä jättämään varmistusviestin! ^^ Profiilin lisäämiseen on vain yksi ehto ja sen on ensimmäisen hoitotarinan kirjoittaminen ja julkaiseminen. Tätä ennen emme laita hoitajien profiileja julki.

Tämä lähinnä siksi, että saadaan tarina kunnolla käyntiin eikä profiili nuoku tyhjillään pitkiä aikoja, ja että tiedämme hoitajan varmasti olevan mukana hoitamisessa. Pahoittelumme tästä aiheutuvasta maahdollisesta haitasta!


Sono | 09.03.2019

Nimi: perihelion

26.02.2019 18:01
terve! täällä olisi yksi kiinnostunut liittyjä joka on pohtinut hahmoa ja tarinaa jonkin aikaa. tällä hetkellä näyttää kuitenkin olevan täyttä, mutta ei siinä mitään - ehtiipä suunnitella ja kirjoittaa juttuja vähän pidemmälle :) en ole vielä aloittanut lukujen kirjoittamista muutenkaan joten siinä voi mennä vielä aikaa.

pohdin tässä lukuja suunnitellessa, onko työtehtäviä mahdollisuus muuttaa pikkuruisen. esimerkiksi tämä tulisielun jälkikasvu -tehtävä kiinnostaa, mutta tällä hetkellä suunniteltuun tarinaan sopisi paremmin, jos apua pyytävä kouluttaja olisikin koordinaattori? jos tämä ei käy, voin toki muuttaa tämänhetkistä juonta, se on sen verran pieni asia. ^_^

toinen kysymys tehtävistä: jos tehtävän pituus on 2 tarinaa, lasketaanko se niin, että tehtävä alkaa ensimmäisessä tarinassa ja voi jo loppua toisessa, vai onko tehtävään kulutettava tismalleen 2 kokonaista tarinaa, ja se tehtävä annetaan näiden kahden tarinan ulkopuolella niin sanotusti? pahoittelen jos on päivänselvä asia, haluan vain olla täysin varma :D

kiitos jo etukäteen!

Vastaus:

Tervehdys, perihelion!

Hienoa kuulla kiinnostuksestasi Gardeniaa kohtaan! Hoitajapaikkoja on itseasiassa yhä edelleen 9, sillä Terrystä emme ole kuulleet vielä varmennusviestiä. Lisäksi Gardeniaan voidaan ottaa myös extra-hoitajia, jos halukkaita vain on. ^^ Olet siis tervetullut liittymään, jos yhä olet kiinnostunut!

Mahtavaa kun kysyit työtehtävistä! Kyllä, työtehtävä voi muuttaa noinkin, että kyseessä onkin koordinaattori kuin kouluttaja. Tämä ei muuta sinänsä mitäänitse tehtävänannossa mitään, joten toteuta tämä vain, kaikin mokomin!

Tehtävälle annettu tarinamäärä menee niin kuin ensimmäiseksi ajattelitkin: eli ensimmäisessä luvussa aloitetaan tehtävä ja toisessa luvussa tämä tuodaan päätökseensä. Sama pätee myös pidemmille tehtäville (3-4 tarinan pituisille). Älä turhaan pahoittele! On hienoa, että varmistat asian jos jokin jää arveluttamaan! Meiltä voit kysyä koska tahansa mitä vain!


Jäänkin odottelemaan mahdollista liittymisviestiä Sinulta! ^^

Ystävällisin terveisin,


Sono | 03.03.2019

Nimi: Kuutamo

23.02.2019 11:29
Heissan! Anteeksi kun oon ollu nyt niin epäaktiivinen mutta yritän saada tässä parin viikon aikana tarinaa taas aikaiseksi :)

Vastaus:

Heippa, Kuutamo!

Kiitos kun ilmoitit itsestäsi! ^^ Kiire on oikein ymmärrettyä sillä sitä on meillä kaikilla nyt näin alkukevään mittaan!


Sono | 03.03.2019

Nimi: Dahaka

08.02.2019 18:56
Vaatiiko tuo Chatti salasanan jonka vain "jäsenet" tietävät vai mien tuo toimii?

Vastaus:

Heippa!

Chattiin täytyy tehdä oma tunnus. Olemme kuitenkin vaihtamassa vhatin helppokäyttöisempään Cboxiin parin päivän sisällä! ^^


Sono | 19.02.2019

Nimi: Terry

17.01.2019 18:18
Noniin, Starvir erosi, joten voin varmaan liittyä tilalle?

Vastaus:

Hei taas! ^^

Kyllä, yksi paikka on vapaana, joten olet tervetullut liittymään!

Aikaa on vain kulunut nyt kuukausi joten jätä vielä viestiä vieraskirjaan sitä, otatko paikan vastaan!


Sono | 19.02.2019

Nimi: Starvir

14.01.2019 22:12
I guess it is my time ♡

Aika kuluu ja asiat muuttuu I guess~ Mutta kaiken tän hässäkän, suhteiden ja elämän kanssa täytyi päättää että eroan kokonaan. Ikävä tulee kyl kaikkee tätä taianomasuutta ♡
I will miss you guys
Adopted kiddo
-Starvir

Vastaus:

It's okay... ♥ ;v;

Parempi tehdä päätös, joka sopii sinulle kaikkein parhaiten. Ei hätää!

Come and see us anytime! >;3 I hope all the best on your way - take care of yourself and make sure you'll be okay, no matter what! ♥

With love,
Your papa.

Sono | 19.02.2019

Nimi: Höyhensiipi

10.01.2019 16:42
Hei, pitkästä aikaa!

Olen ollut todella epäaktiivinen. Yritän nyt kuitenkin keväällä aktivisoitua. MInulla on ollut todella kiireistä ja insikin on ollut kateissa. Olisiko mahdollista siis vaihtaa hahmoni ammattia? (en ole kirjoittanut yhtään tarinaa, jossa hahmoni harjoittaisi nykyistä ammattiaan) Jos se on mahdollista, kirjotanko vain tarinassani, että hahmo muuttaa mieltään vai teenkö aivan uuden hakemuksen? Toivottavasti tämä käy :)

Vastaus:

Tervehdys! ^^

Ymmärrän täysin sen ettei nykyisellä ammatilla ole vielä lähtenyt oikein tarina käyntiin... <:o Hahmosi on siis kouluttaja-koordinaatori. Oletko siis varma, ettet haluaisi vielä kokeilla?

Ammatit-osiossa lukee, että ammatin vaihtaminen maksaa 100 kultakolikkoa. Voin tehdä kanssasi tällä kertaa poikkeuksen ja antaa sinun valita uusi (vapaana oleva) ammatti. Jatkossa tämä tulee kuitenkin maksamaan.

Toinen vaihtoehtohan on toki tehdä kokonaan uusi hahmo, tämäkin on täysin ymmärrettävää jos on ollut pidempi tauko kirjoittamisessa.


Mieti asiaa toki rauhassa ja kerro kuinka tahtoisit edetä!


- Sono | 19.02.2019

Nimi: Dahaka

03.01.2019 21:41
EI! EI! Piti kirjoittaa chattiin! miten tohon KIRJOITIN vahingossa VÄÄRÄÄN KOHTAAN ! AAA!!! X(

Vastaus:

Ei syytä huoleen! Vieraskirja on avoin myös tällaisillekin viesteille joten voit huoletta kysellä meiltä myös viekussakin! ^^


- Sono | 19.02.2019

Nimi: Dahaka
Kotisivut: http://ei ole/

03.01.2019 21:40
Uteliasutta. Jos olisitte Salipääliköitä,niin minkä tyypin sali se olisi ja olisiko siinä mitään teemaa? Esim Mun haluama olisi 'Hykätty Öljynporaulautta' myrkkysalina. Välivastuksilla on Ghastly,Grimer, Qwilfish ja Koffing. Mulla taas on Tentacruel,(tavallinen)Muk ja Alolan Muk. Palkinnoksi saat sitten Öljymerkin jossa on sateenkaaren värinen kuviointi kuten öljyssä

Vastaus:

Tervehdys, Dahaka!

Hmm, vai salipäällikkö... en ole asiaa sen koommin ajatelutkaan! Vastaan ainakin omalta osaltani!

Minulla saattaisi todennäköisesti olla joko vesi-tyypin sali, joka toimisi suuren kuvun sisällä, veden pinnan alapuolella...

Tiimissäni saattaisi olla Wartortle, Clawitzer ja Cloyster.
Välivastuksilla saattaisi olla Shelldereitä, Corsoloita ja Squirtleja.


Salimerkki taas saattaisi olla pyöreä, läpikuultava kivi, johonka tiivistyisi (jostakin mystisestä syystä) aina ilmankosteutta pieniksi pisaroiksi. >;)


Sellainen sali tuli näin äkkiseltään mieleen... Ei mitään ihmeellisempä mutta vesi-tyypin pokémoneista tykkään sen verran että tähän päädyin.


Sono | 19.02.2019

Gardenia © Rosa & Sono, 2019 | v. 2.0 - Horizon  | Pokémon © S. Tajiri | Nintendo | GAME FREAK Inc.
©2019 Gᴀʀᴅᴇɴɪᴀ - suntuubi.com